Hvorfor Semine?

SEMINE er regnskapsroboten som gir deg kontroll på regnskapet ditt samtidig som den gjør regnskapsarbeidet lettere og raskere. 

Jon Olaf

Artikkel av:

Jon-Olaf Sanne

Artikkelen er skrevet: 29. september 2021

Alle som jobber med regnskap vet at regnskapsføring handler om å sørge for økonomisk kontroll. Ved å bruke verktøy som Semine kan du legge til rette for at du alltid har kontroll på regnskapet.

Hva er SEMINE?

SEMINE er en programvare i tillegg til ditt økonomisystem.

 Systemet er en AI-plattform som benytter maskinlæring for å ta seg av den mest ressurskrevende delen av regnskapsføringen, nemlig håndtering av inngående faktura.

Hva gjør SEMINE?

 • Tolker og forstår innhold og kontekst i fakturaer som kommer inn.
 • Gir deg automatisk forslag til bokføring og kategorisering av kostnader.
 • Finner avvikene. Alt fra kontokode, periodisering, kostnadstyper til ulike dimensjoner kan automatiseres fullt ut, slik at regnskapsføreren kan konsentrere seg om avvikene.
 • Når avvikene er håndtert, så forstår SEMINE enda bedre hvordan jobben skal gjøres neste gang. Man kan gjerne si at SEMINE blir flinkere for hver kontering regnskapsfører lærer henne opp til.

  Hvorfor SEMINE?

  • Effektiviserer regnskapsføringen
  • Kunstig Intelligens (AI) benytter data for å tolke og validere alle fakturaer.
  • Enklere bokføring med automatiske forslag til bokføring, periodisering og kategorisering av kostnader.
  • Færre manuelle prosesser gir lavere kostnader og et mer korrekt og bedre datagrunnlag.
  • Bedre innsikt med raskere tilgang til korrekte regnskapstall.
  • Gir deg full oversikt med høy detaljgrad.

  Med kunstig intelligens som kontinuerlig lærer vil SEMINE redusere kostnader, frigi ressurser, og øke konkurranseevnen.

   Hvorfor benytter vi SEMINE?

   I Oseberg Services ser vi på regnskapet som et av de viktigste styringsverktøyene har i din bedrift. Derfor må vi sørge for at du har god kontroll på regnskapet ditt. Du har innsikt i og forståelse av tallene dine og ikke minst evner vi sammen å sette i gang tiltak som sikrer bedre resultater for deg og bedriften din.

   Ved å ta i bruk Semine mener vi at vi blir i bedre stand til å møte dine krav, både nåværende og fremtidige. Vi vil klare å levere regnskapet enda raskere og du vil da kunne snu deg raskere når det kreves.

   Kombinasjonen av Semine og Microsoft Dynamics 365 Business Central gjør at du får en meget effektiv regnskapsføring og enkelt har kontroll på regnskapet i bedriften din.

   Vil du vite mer om våre erfaringer med Semine?