Økonomisk trygghet for våre kunder

Vi gir deg kontroll, innsikt og støtte.

Regnskapsføreren skal være en person som vil kunne gi merverdi til sine kunder i form av gode systemer og gode råd. Dersom regnskapsføreren din ikke bidrar til dette bør du bytte i dag.

Våre verdier

I alt vi gjør tror vi på å skape økonomisk trygghet for våre kunder. Dette sørger vi for ved å benytte erfaring, kunnskap og gode systemer for sikre en økonomisk god drift hos våre kunder. Vi er derfor gode på bokføring, lønnskjøring, rapportering og analyse av regnskap.

Vi er stolte av at vi hver eneste dag hjelper 300 kunder å lykkes å nå sine mål.

På team med kunden.

Oseberg Services har i 21 år hjulpet bedrifter i Norge med å skape trygge arbeidsplasser og gode resultater.

Vår kultur er basert på etikk, profesjonalitet, effektivitet og nærhet til kunden. Dette leverer vi gjennom fleksible og effektive systemer. Teamet vårt er faglig sterkt og jobber hele tiden for utvikle oss videre slik at vi kan møte og overgå kundens forventninger

Dette gjør vi ved å sørge for kontroll på tallene, gi innsikt i økonomien og støtte kundene våre i deres drift.

Hvem er vi?

Teamet vårt består av 33 engasjerte og dedikerte ansatte med høy faglig kompetanse. I blant oss har vi autoriserte regnskapsførere, revisorer, systemutviklere, selgere, tidligere økonomisjefer samt medarbeidere med spisset kompetanse innen våre tjenestefelt regnskap, lønn og systemene våre Microsoft Dynamics 365 Business Central, Tripletex og Huldt & Lillevik.

REGNSKAPSBYRÅ I TØNSBERG OG OSLO
Våre kunder er stort sett bedrifter lokalisert rundt Oslofjorden fra Porsgrunn til Oslo og ned til Fredrikstad. Vi har derfor regnskapskontorer i både Tønsberg og Oslo.

Hvor kommer vi fra?

I år 2000 ble Oseberg Kompetansesenter AS stiftet som et regnskapsbyrå, konsulent- og utviklingshus med fokus på forretningssystemet Navision. I dag er Navision kjøpt eid av Microsoft og programvaren heter nå Microsoft Dymanics 365 Business Central. I løpet av disse årene har Oseberg blitt et av Norges fremste leverandører av denne løsningen. Vi har levert regnskapstjenester på denne løsningen fra dag en og er blitt godt kjent med Microsoft og deres produkter.

VÅRE SØSTERSELSKAPER
Oseberg Services AS er en del av Oseberg gruppen som i tillegg til oss består av Oseberg Solutions og Sumango. Oseberg ble etablert som ett selskap Oseberg Kompetansesenter AS i 2000.

I 2013 ble vi skilt fra Oseberg Solutions AS (den gang Oseberg Kompetanse AS) og Oseberg Services AS ble stiftet. Dette med formål å fokusere enda mer på vår kjernekompetanse, regnskap, lønn og økonomi. Slik at vi kan hjelpe enda flere kunder å til en god og trygg drift.