Regnskapsføring i 

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Vi har spesialisert oss på regnskapsføring Microsoft Dynamics 365 Business Central(BC). Vi har siden 2000 ført regnskap i Navision, NAV og Business Central og har lang erfaring med effektiv og nøyaktig regnskapsføring. 

Vi kan håndtere regnskapet for deg uansett om du bruker Microsoft Navision eller Microsoft Dynamics 365 Business Central

Hvordan gjør vi Microsoft Dynamics 365 bedre for deg?

Vi har en enkel metodikk for å sørge for at du blir mer fornøyd med løsningen din. Det er i de fleste tilfeller snakk om små endringer og finjusteringer som skal til. Dette er i de fleste tilfeller hverken tids- eller kostnadskrevende tiltak, men de kan utgjøre store forskjeller for regnskapsføringen og økonomifunksjonen din.

Vårt mål er å automatisere og effektivisere regnskapsføring så mye som mulig.

Hvordan gjør vi det?

Effektivitetssjekk
Vi starter oppdraget med å se på rutinene og oppsettet av regnskapsføringen i Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dette for å finne hvilke oppgaver som kan effektiviseres med automatisering og digitalisering.

Hensikten er å spare tid og ressurser på regnskapsføringen og sørge for at

Vi fordeler arbeidsoppgaver oss imellom
Vi finner en arbeidsfordeling som passer deg og din bedrift. Hva ønsker du at vi skal gjøre og hva vil du gjøre selv?

Vi avtaler faste møter for en status på din økonomi og gjennomgang av rutinene
Det er alltid rom for forbedringer både i måten vi arbeider på og i økonomien i din bedrift. Vi setter derfor av tid til faste møter med deg for å en gjennomgang av våre arbeidsmetoder og en analyse av økonomien i din bedrift.

Løpende regnskapsføring og lønnskjøring
Vi setter i gang med utføre oppgavene vi er blitt enige om. Vi sørger for at du har kontroll på økonomien din, gir deg innsikt i tallene og støtter deg i å utføre tiltak i din bedrift.

Ønsker du en regnskapsfører som kan Microsoft Dynamics 365 Business Central?
Kontakt oss for en uforpliktende prat.