Microsoft Business Central

Med over 20 års erfaring i å levere regnskapstjenester på løsningen Business Central, har vi ikke bare opparbeidet oss en unik kompetanse, men også en effektivitetsgrad som færre aktører i markedet kan matche.

Vår lange erfaring i Business Central betyr at vi ofte kan utføre oppgaver raskere og med høyere presisjon.

Benytt gjerne kontaktskjema for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Hva vi bistår med i Business Central

 • A-Å regnskap

  Bokføring, finansielle rapporter, kontantstrøm styring, merverdiavgift og skatt, aktiva håndtering, kreditor- og debitor styring, budsjett og prognoser.

 • Verdifull erfaring

  Oseberg Services har vært Business Central fokusert siden 2000 tallet. Dette gir oss en robust kombinasjon av dyptgående kunnskap og praktisk erfaring som våre sikrer at våre kunder alltid er et skritt foran konkurransen.

 • Dynamiske regnskapstjenester

  Forståelsen av at virksomheter utvikler seg kontinuerlig ligger til grunn for våre regnskapstjenester. Enten det gjelder vekst, omstrukturering eller nye markeder, skalerer vi våre tjenester for å støtte din ledelse og strategiske utvikling.

 • Finansoppsett i BC basert på erfaring

  Vi er stolte av å bringe to tiår med dedikert arbeid og dyptgående kunnskap til våre kunders finansielle oppsett i Business Central. Vi hjelper deg å tilpasse finansoppsettet for effektivitet og automatisering.

egen

Skreddersydde regnskapsavtaler

Forståelsen for at virksomheter er kontinuerlig i endring ligger til grunn for våre avtaler. Gjennom vår erfaring med Business Central, skaper vi en arbeidsfordeling som ikke bare matcher deres nåværende behov, men også støtter deres fremtidige vekst.

Enten det er å gi støtte til de som selv håndterer sitt regnskap, å samarbeide tett på utvalgte områder, eller å ta fullt ansvar for regnskapsfunksjonen, sørger vi for at overgangene er sømløse og at hver fase av veksten er støttet av solid regnskapspraksis og innsiktsfulle rapporter.

Business Central regnskapskurs

Vi er dedikert til å fremme kompetanse på tvers av alle kunnskapsnivåer innen Business Central regnskapsføring. Vår spesialtilpassede kursing er designet for å møte deg der du er, enten du er ny til systemet eller allerede har avansert kunnskap. Vi forstår at læring er en personlig reise, og vi tilbyr opplæring som er nøye justert for å utfylle og utvide dine ferdigheter.

Med over 20 års erfaring med regnskapsføring i Business Central, kjenner vi godt til fallgruvene og hva det kan medføre for bedriftens økonomi om rapportene ikke stemmer. Regnskapet er et verktøy vi bruker for å rapportere inn til staten hva vi skal betale i skatt. Om tallene ikke stemmer, blir det kostbart.

Uansett hvor du befinner deg på læringskurven, vil våre kurs hjelpe deg å forstå regns og hvordan du effektivt kan anvende Business Central for å styrke din virksomhets økonomiske helse og strategiske beslutninger.

Les mer her

Business Central

Kontakt oss