Microsoft Dynamics 365 Business Central

Business Central er en skybasert forretningsløsning fra Microsoft som tilbyr funksjonalitet for økonomi, salg, innkjøp, lager og produksjon. Løsningen er rettet mot små og mellomstore bedrifter og tilbyr en helhetlig tilnærming til forretningsprosesser. Vi har spesialisert oss på regnskapsføring Microsoft Dynamics 365 Business Central siden 2000.

Kontakt oss

Fordeler med regnskap i Business Central

 • Sentralisering av data

  Business Central gir en sentralisert database for alle økonomiske transaksjoner, som gjør det enklere å holde oversikt over virksomhetens økonomi.

 • Automatisering av oppgaver

  Business Central har funksjoner for automatisering av rutineoppgaver som fakturering, bokføring og rapportering, noe som kan spare tid og redusere feil.

 • Skalerbarhet

  Business Central er skalerbar, noe som betyr at det kan tilpasses virksomhetens behov og vokse i takt med virksomheten.

 • Tilgjengelighet

  Business Central er en skybasert løsning, noe som betyr at du kan få tilgang til regnskapsdataene dine fra hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett.

 • Integrering

  Business Central integreres med andre Microsoft-løsninger som Excel, Word og Outlook, samt med andre tredjepartsapplikasjoner, for å øke effektiviteten og forbedre arbeidsflyten i virksomheten.

egen

Moderne skybasert ERP-løsning fra Microsoft

Business Central er bygget på Microsoft Dynamics NAV, som var en populær ERP-løsning i mange år. Med Business Central har Microsoft modernisert Dynamics NAV for å passe bedre til dagens skybaserte teknologimiljø og økt tilgjengeligheten ved å tilby det som en abonnementstjeneste.

Som en skybasert løsning kan Business Central tilby tilgang til virksomhetsdata og funksjonalitet fra hvor som helst og når som helst, så lenge du har tilgang til internett. Dette gir mulighet for fleksibel arbeidsstyring og gjør at virksomheten kan være mer tilpasningsdyktig overfor endrede forhold.

Økt tilgjengelighet og bedre samarbeid med Office 365-integrasjoner

Business Central tilbyr også integrasjoner med andre Microsoft-produkter som Office 365 og Power BI for å gi bedre samarbeid og forbedret innsikt i virksomhetens økonomiske situasjon.

Funksjonaliteten til Business Central dekker en rekke forretningsområder, inkludert økonomi, salg, innkjøp, lager og produksjon. Det finnes også et bredt utvalg av apper og utvidelser som kan tilpasses for å møte behovene til forskjellige virksomheter og bransjer.

Samlet sett gir Business Central en helhetlig forretningsløsning som gir økt innsikt, effektivitet og kontroll over virksomheten.

Vi tilbyr regnskapskurs i Business Central

Med over 20 års erfaring innen Business Central kan vi tilby omfattende kurs og opplæring som styrker kompetanse og effektiviserer økonomistyringen for deres regnskapsførere. Våre kurs er utviklet med tanke på både nybegynnere og erfarne regnskapsførere, slik at alle kan utvide sin forståelse og mestre viktige verktøy og funksjoner.

Les mer

Business Central

Kontakt oss