Microsoft Dynamics 365 Business Central

Oseberg Services har spesialisert seg på regnskapsføring i Microsoft Dynamics 365 Business Central siden 2000. Vi har lang erfaring med Business Central Finans og vet hvordan man utnytter det fullt ut. Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Hva bistår vi med i Business Central Finance?

 • A-Å regnskap

  Bokføring, finansielle rapporter, kontantstrøm styring, merverdiavgift og skatt, aktiva håndtering, kreditor- og debitor styring, budsjett og prognoser.

 • Norges største kompetansehus

  Oseberg Services har vært Business Central fokusert siden 2000 tallet. Dette gir oss en robust kombinasjon av dyptgående kunnskap og praktisk erfaring som våre sikrer at våre kunder alltid er et skritt foran konkurransen.

 • Dynamiske regnskapstjenester

  Forståelsen av at virksomheter utvikler seg kontinuerlig ligger til grunn for våre regnskapstjenester. Enten det gjelder vekst, omstrukturering eller nye markeder, skalerer vi våre tjenester for å støtte din ledelse og strategiske utvikling.

 • Finansoppsett i BC basert på erfaring

  Vi er stolte av å bringe to tiår med dedikert arbeid og dyptgående kunnskap til våre kunders finansielle oppsett i Business Central. Vi hjelper deg å tilpasse finansoppsettet for effektivitet og automatisering.

egen

Skreddersydde regnskapsavtaler

Forståelsen for at virksomheter er kontinuerlig i endring ligger til grunn for våre avtaler. Gjennom vår erfaring med Business Central, skaper vi en arbeidsfordeling som ikke bare matcher deres nåværende behov, men også støtter deres fremtidige vekst.

Enten det er å gi støtte til de som selv håndterer sitt regnskap, å samarbeide tett på utvalgte områder, eller å ta fullt ansvar for regnskapsfunksjonen, sørger vi for at overgangene er sømløse og at hver fase av veksten er støttet av solid regnskapspraksis og innsiktsfulle rapporter.

Regnskapskurs i Business Central

Vi er dedikert til å fremme kompetanse på tvers av alle kunnskapsnivåer innen Business Central Regnskap. Vår spesialtilpassede kursing er designet for å møte deg der du er, enten du er ny til systemet eller allerede har avansert kunnskap. Vi forstår at læring er en personlig reise, og vi tilbyr opplæring som er nøye justert for å utfylle og utvide dine ferdigheter.

Vårt kursprogram favner alt fra grunnleggende introduksjoner til dyptgående tekniske dykk, alle beriket med vår 20-års innsikt i Business Central. Uansett hvor du befinner deg på læringskurven, vil våre kurs hjelpe deg å forstå regnskapsdataens kraft og hvordan du effektivt kan anvende Business Central for å styrke din virksomhets økonomiske helse og strategiske beslutninger.

Les mer her

Business Central

Kontakt oss