SD Worx

SD Worx er anerkjent som en av markedets fremste lønnssystemer, ideelt for deg som søker en pålitelig løsning med omfattende funksjonalitet og mulighet for automatisering av lønnsprosesser. Med sin dybde og bredde er SD Worx velegnet for både store og mellomstore norske selskaper og organisasjoner.

Ta kontakt med oss for et tilbud på lønnstjenester i SD Worx.

Kontakt oss

Nøkkelfunksjoner i SD Worx

 • Egne tilpasninger etter behov

  SD Worx Lønn tilpasses dine behov med skreddersydd oppsett, inkludert forhåndsdefinerte lønnsarter, beregningsregler og rapporter. Du har stor frihet til å tilpasse systemet etter dine preferanser for en fleksibel brukeropplevelse.

 • Høy grad av automatikk

  SD Worx tilbyr automatiserte prosesser som reduserer behovet for manuelle oppgaver og gir stor grad av prosesstøtte. SD Worx lar deg opprette egendefinerte eller forhåndsdefinerte kjøreplaner i systemet, slik at oppgavene utføres automatisk i riktig rekkefølge og til rett tid, uten behov for manuelle regneark eller papirbaserte løsninger.

 • Enkle prosesser for fravær og refusjon

  Med SD Worx har man en helhetlig digital løsning mot NAV for håndtering av sykemeldinger. En egen refusjonsmodul gjør bedriften i stand til å holde oversikt over sykepengeutbetalinger og eventuelle refusjonskrav

 • Lønnsberegning og etterbetaling

  SD Worx leverer en kraftig og fleksibel lønnsmotor som nøyaktig beregner lønnen til rett tid. All lønnsinformasjon er tidsstyrt med full historikk for alle transaksjoner og lønnsdata, inkludert en robust etterbetalingsfunksjon.

egen

Lønnstjenester i SD Worx

SD Worx er en av de beste lønnssystemene på markedet, spesielt designet for norske bedrifter som søker en sikker og pålitelig løsning med omfattende funksjonalitet og muligheter for automatisering av lønnsprosesser. Denne løsningen er spesielt egnet for store og mellomstore selskaper og organisasjoner i Norge.

Som bedrift har du ansvar for å holde deg oppdatert på lover og regler. Ved å bruke SD Worx kan du outsource deler av dette ansvaret, og få stålkontroll på arbeidsavtaler, lover, forskrifter og tariffavtaler. Dette sikrer at din bedrift alltid er i samsvar med gjeldende regelverk.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

 

SD Worx

Kontakt oss