Semine AI

SEMINE er en plattform hvor det benyttes kunstig intelligens for å automatisere behandlingen av inngående fakturaer. Med funksjoner som automatisk datauttrekk og berikelse på varelinjenivå, automatisk utsendelse på flyt, matching av fakturaer og integrasjoner med økonomi og regnskapssystemer, kan SEMINE hjelpe bedrifter med å øke effektiviteten og redusere kostnader.

Benytt kontaktskjema under eller benytt book demo linken og få en uforpliktende presentasjon av Semine og se hvordan du kan effektivisere fakturabehandling for din bedrift. Book demo

Kontakt oss

Hvordan fungerer SEMINE?

 • Datainnsamling

  SEMINE henter data fra dine inngående fakturaer, enten via e-post eller EHF.

 • Datautvinning

  Programvaren bruker kunstig intelligens og maskinlæringsteknikker til å automatisk utvinne viktig fakturainformasjon, inkludert leverandørnavn, fakturanummer, beløp, forfallsdato og varelinjer.

 • Fakturaprosess

  SEMINE påfører fakturaen konto, prosjekt- og avdelingskoder og mva, samt periodiserer – alt ned på varelinjenivå. Ferdig konterte fakturaer sendes automatisk på flyt til godkjenner.

 • Automatisert bokføring

  Etter at en faktura er kontert og godkjent oppretter SEMINE automatisk en regnskapsoppføring i økonomisystemet ditt, noe som sparer tid og minimerer risikoen for menneskelige feil.

 • Rapportering og analyse

  SEMINE gir deg tilgang til rapporter og dashboards som gir deg innsikt i fakturahåndteringsprosessen, og hjelper deg med å identifisere muligheter for ytterligere forbedringer.

egen

AI forbedrer fakturabehandling

Ved å automatisere inngående fakturabehandling med kunstig intelligens, oppnår du presise og raskere resultater, minimerer menneskelige feil og frigjør tid for dine ansatte til å fokusere på andre oppgaver.

Gjennom SEMINE kan du utnytte disse fordelene og forbedre effektiviteten og produktiviteten i virksomheten din. SEMINE tilbyr også et åpent og godt dokumentert API som gjør integrasjon med moderne regnskapssystemer enkelt.

Som sertifisert SEMINE-leverandør kan Oseberg Services hjelpe deg med implementering og support for å maksimere fordelene ved AI-drevet fakturabehandling.

SEMINE-integrasjoner inkluderer

 • Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • UniEconomy
 • Visma Business
 • Visma Global
 • Visma.net
 • Microsoft Power BI

Takket være et godt dokumentert og brukervennlig API, kan SEMINE enkelt integreres med de fleste økonomi- og regnskapssystemer tilgjengelig på markedet.

Få en uforpliktende demo av SEMINE

Lurer du på om SEMINE er den ideelle løsningen for din bedrift? Vi forstår din bekymring! Med over 20 års erfaring i bransjen med over 300 tilfredse kunder innen regnskapstjenester, er vi her for å hjelpe deg med å avgjøre om SEMINE er det beste valget for din virksomhet. Vi tilbyr en gratis og uforpliktende demonstrasjon av SEMINE, slik at du kan få et innblikk i hvordan løsningen fungerer i praksis. Vi er overbevist om fordelene ved denne AI-drevne løsning og bruker den selv med stor suksess.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og en uforpliktende demo.

Semine

Kontakt oss for en demo