Tripletex

Ønsker dere en regnskapsfører som kjenner godt til Tripletex? Da har dere kommet til riktig sted.

Tripletex er en enkel og sikker skybasert regnskapssystem som er spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter. Oseberg Services sørger for at regnskapet ditt er i gode hender og vi sørger for å være en god rådgiver for din bedrift.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Kontakt oss

Fordeler med regnskap i Tripletex

 • Enkel å bruke

  Tripletex er enkel å bruke og krever minimalt med opplæring. Det er en intuitiv plattform med en rekke funksjoner som hjelper brukere å holde oversikt over bedriftens økonomiske situasjon.

 • Tilgjengelig hvor som helst

  Tripletex er skybasert, noe som betyr at du kan få tilgang til informasjonen din fra hvor som helst og når som helst.

 • Sikkerhet

  Alle data lagres på norske servere og sikkerhetskopieres regelmessig for å beskytte mot datahacking og tap av data. Dette gir bedriftseiere og regnskapsførere trygghet og sikkerhet i å bruke programvaren til å administrere økonomien sin.

 • Tidsbesparende

  Tripletex automatiserer en rekke manuelle oppgaver, noe som sparer tid og gjør regnskapsarbeidet enklere.

 • Kostnadseffektiv

  Tripletex tilbyr en rekke abonnementspakker tilpasset forskjellige behov, noe som gjør det til en kostnadseffektiv løsning for små og mellomstore bedrifter.

egen

Sømløst samarbeid

Tradisjonelt sett har det vært lite samarbeid mellom regnskapsførere og bedrifter når det gjelder regnskapsføring. Ofte har kunden ikke hatt tilgang til systemet, noe som har ført til at de har gått glipp av viktige muligheter til å kontrollere og analysere egne data.

Hos Oseberg Services bruker vi Tripletex for å endre dette. Vi setter opp en enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, slik at vi kan jobbe sammen i systemet. Denne tilnærmingen gjør at vi kan tilpasse samarbeidet til din bedrifts spesifikke behov og sikre at du får full oversikt og kontroll over dine økonomiske data.

Tripletex

Kontakt oss