Uni Economy

Uni Economy er designet for effektiv regnskapsføring og for god kontroll på økonomien i din bedrift. Våre sertifiserte regnskapsførere kjenner Uni Economy veldig godt og vil hjelpe deg få full kontroll og innsikt i økonomien til din bedrift.

Som en sertifisert partner av Uni Micro hjelper vi kundene våre med å få mest mulig ut av plattformen og optimalisere arbeidsflyten i virksomheten.

Kontakt oss

Fordeler med regnskap i Uni Economy

 • Automatiserte prosesser

  Uni Economy hjelper med å automatisere mange av de vanlige regnskapsoppgavene, som fakturering, betalingsoppfølging, og lønnshåndtering. Dette kan spare tid og redusere risikoen for menneskelige feil

 • Integreringsmuligheter

  Uni Economy er designet for å integreres enkelt med andre forretningssystemer og tjenester, som banktjenester, nettbutikker og CRM-systemer. Dette gir en sømløs og effektiv arbeidsflyt og bidrar til å holde all forretningsinformasjon samlet på ett sted

 • Skybasert

  Uni Economy er et skybasert regnskapssystem, noe som betyr at du kan få tilgang til det fra hvor som helst, når som helst, så lenge du har en internettforbindelse.

 • Brukervennlighet

  Uni Economy har et brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt for både erfarne og nye brukere å navigere og håndtere regnskapet.

 • Helhetlig økonomisystem

  I Uni Economy håndterer du økonomien i hele verdikjeden i din bedrift og inkluderer moduler som regnskap, lønn, salg, timeføring og prosjektstyring

egen

Integrasjoner med Uni Economy

Uni Economy tilbyr en skybasert økonomiplattform som gir et bredt spekter av integreringsmuligheter med ulike systemer. Integrering er vesentlig for å kunne koble sammen ulike programvareløsninger og automatisere forretningsprosesser, noe som bidrar til økt effektivitet og reduksjon av manuelle oppgaver. Dette sparer tid og ressurser for bedriften og styrker virksomhetens økonomistyring.

Noen av integrasjonsmulighetene Uni Economy tilbyr inkluderer banktjenester, samarbeid med regnskapsførere, lønnssystemer og faktureringsløsninger. Disse integrasjonene gir bedrifter muligheten til å oppnå en helhetlig og sømløs økonomistyring som dekker alle aspekter av virksomheten.

Se alle ferdige integrasjoner her

Uni Economy tilbyr enestående kundereise og tilfredshet

Uni Micros skybaserte økonomiplattform, Uni Economy, har oppnådd en imponerende forbedring i tilfredshetsscore i en fersk teknologiundersøkelse utført av Regnskap Norge. Fra 2021 til 2022 økte scoren betydelig, fra 4,2 til 4,8 av 6 mulige poeng. Dette plasserer Uni Economy som det økonomisystemet med de mest fornøyde kundene.

Uni Micro er dedikert til kontinuerlig forbedring av kundereisen og tilbyr et bredt spekter av integrasjonsmuligheter med andre systemer. Dette bidrar til en smidig og helhetlig brukeropplevelse for bedrifter og deres regnskapsførere.

I tillegg til sin høye kundetilfredshet er Uni Economy også et av de mest kostnadseffektive alternativene for regnskapsførere. Selskapet investerer betydelige ressurser i utvikling og forskning for å kunne tilby stadig nye og innovative funksjoner som imøtekommer brukernes behov.

Oseberg Services – Din samarbeidspartner for Uni Economy

Oseberg Services tilbyr erfarne konsulenter som spesialiserer seg på implementering og optimalisering av Uni Economy. Vi sikrer sømløse oppgraderinger fra Uni Økonomi V3 og skreddersyr løsninger for din bedrift. Vi prioriterer en problemfri overgang for å minimere driftsforstyrrelser.

Kontakt oss for en gjennomgang av dine behov, og la oss hjelpe deg med å oppnå effektiv og vellykket forretningsdrift med Uni Economy.

Uni Economy

Kontakt oss