Våre tjenester

Vi gjør hverdagen enklere for deg ved å ta oss av ditt regnskap og andre administrative oppgaver ved bruk av gode systemer, effektivitet og tett samarbeid med deg!

Services picture

Regnskap

Et godt regnskap er et godt styringsverktøy for din bedrift, men det krever at du har forståelse for hva tallene sier. Dette skal en god regnskapsfører gi deg.

HR

Et godt regnskap er et godt styringsverktøy for din bedrift, men det krever at du har forståelse for hva tallene sier. Dette skal en god regnskapsfører gi deg.
Services picture

Regnskapssystemer

System icon

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Med over 20 års erfaring i å levere regnskapstjenester på løsningen Business Central, har vi ikke bare opparbeidet oss en unik kompetanse, men også en effektivitetsgrad som færre aktører i markedet kan matche. Vår lange erfaring i Business Central betyr at vi ofte kan utføre oppgaver raskere og med høyere presisjon. Benytt gjerne kontaktskjema for en uforpliktende samtale.

Les mer
System icon

Semine AI

SEMINE er en plattform hvor det benyttes kunstig intelligens for å automatisere behandlingen av inngående fakturaer. Med funksjoner som automatisk datauttrekk og berikelse på varelinjenivå, automatisk utsendelse på flyt, matching av fakturaer og integrasjoner med økonomi og regnskapssystemer, kan SEMINE hjelpe bedrifter med å øke effektiviteten og redusere kostnader.

Benytt kontaktskjema under eller benytt book demo linken og få en uforpliktende presentasjon av Semine og se hvordan du kan effektivisere fakturabehandling for din bedrift. Book demo

Les mer
System icon

Tripletex

Tripletex er en enkel og sikker skybasert regnskapssystem som er spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter.

Med Tripletex kan du enkelt holde oversikt over bedriftens økonomi, uansett hvor du befinner deg og når det måtte passe deg. Tripletex tilbyr et bredt spekter av funksjoner som bidrar til å effektivisere arbeidsflyten, inkludert bankintegrasjon og automatisering av manuelle oppgaver. Dette resulterer i tidsbesparelser og et mer strømlinjeformet regnskapsarbeid.

Les mer
System icon

Unimicro

Som leveransepartner vet vi at Unimicro er designet for effektiv regnskapsføring og for god kontroll på økonomien i din bedrift. Våre sertifiserte regnskapsførere kjenner Unimicro veldig godt og vil hjelpe deg få full kontroll og innsikt i økonomien til din bedrift.

Vi hjelper vi kundene våre med å få mest mulig ut av plattformen og optimalisere arbeidsflyten i virksomheten. Ønsker du å komme opp i skyen med Unimicro ? benytt kontaktskjema for en uforpliktende samtale.

Les mer

Spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne

Kontakt oss