Våre tjenester

Vi gjør hverdagen enklere for deg ved å ta oss av ditt regnskap og andre administrative oppgaver ved bruk av gode systemer, effektivitet og tett samarbeid med deg!

Services picture

Regnskap

Et godt regnskap er et godt styringsverktøy for din bedrift, men det krever at du har forståelse for hva tallene sier. Dette skal en god regnskapsfører gi deg.

HR

Et godt regnskap er et godt styringsverktøy for din bedrift, men det krever at du har forståelse for hva tallene sier. Dette skal en god regnskapsfører gi deg.
Services picture

Regnskapssystemer

System icon

Microsoft Business Central

Med over 20 års erfaring i å levere regnskapstjenester på løsningen Business Central, har vi ikke bare opparbeidet oss en unik kompetanse, men også en effektivitetsgrad som færre aktører i markedet kan matche.

Vår lange erfaring i Business Central betyr at vi ofte kan utføre oppgaver raskere og med høyere presisjon.

Benytt gjerne kontaktskjema for en uforpliktende samtale.

Les mer
System icon

Semine AI

SEMINE er en plattform hvor det benyttes kunstig intelligens for å automatisere behandlingen av inngående fakturaer. Med funksjoner som automatisk datauttrekk og berikelse på varelinjenivå, automatisk utsendelse på flyt, matching av fakturaer og integrasjoner med økonomi og regnskapssystemer, kan SEMINE hjelpe bedrifter med å øke effektiviteten og redusere kostnader.

Benytt kontaktskjema og få en uforpliktende presentasjon av Semine og se hvordan du kan effektivisere fakturabehandling for din bedrift.

Les mer
System icon

Tripletex

Ønsker dere en regnskapsfører som kjenner godt til Tripletex? Da har dere kommet til riktig sted.

Tripletex er en enkel og sikker skybasert regnskapssystem som er spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter. Oseberg Services sørger for at regnskapet ditt er i gode hender og vi sørger for å være en god rådgiver for din bedrift.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Les mer
System icon

Unimicro

Som leveransepartner vet vi at Unimicro er designet for effektiv regnskapsføring og for god kontroll på økonomien i din bedrift. Våre sertifiserte regnskapsførere kjenner Unimicro veldig godt og vil hjelpe deg få full kontroll og innsikt i økonomien til din bedrift.

Vi hjelper vi kundene våre med å få mest mulig ut av plattformen og optimalisere arbeidsflyten i virksomheten. Ønsker du å komme opp i skyen med Unimicro ? benytt kontaktskjema for en uforpliktende samtale.

Les mer

Spørsmål om våre tjenester? Kontakt oss gjerne

Kontakt oss