Lønnstjenester

Din bedrifts viktigste ressurs er dine ansatte og lønnen deres skal være riktig, det er viktig for dem. Enten du i dag har et annet byrå eller lønn har blitt håndtert av en av dine ansatte, har vi gode rutiner for å være klare til neste lønnskjøring

Kontakt oss i dag for et uforpliktende møte.

Kontakt oss

Er virksomheten din utsatt?

Er din bedrift rustet for å håndtere lønnskjøring ved sykdom eller fravær i lønns- og regnskapsavdelingen?

Lønn og HR er kritiske aspekter for en velfungerende virksomhet, og spesielt viktig for å sikre at ansatte mottar korrekt lønn til rett tid. Derfor er det essensielt å samarbeide med en pålitelig HR-konsulent som kan holde deg oppdatert på nyeste lønnstrender og garantere best mulige vilkår for dine ansatte.

Ved å delegere lønnsoppgaver til oss, kan du konsentrere deg om oppgaver som fremmer vekst og lønnsomhet i din bedrift, og samtidig opprettholde en trygg og stabil lønnsprosess.

Våre løsninger i praksis

Oseberg Services tilbyr et bredt spekter av lønn- og HR-tjenester for å imøtekomme våre kunders ulike behov. Vi konsentrerer oss om kjerneområder som lønnsadministrasjon, personalhåndtering, fordeler og kompensasjon, kompetanseutvikling og opplæring. Videre sikrer vi et godt arbeidsmiljø og HMS-overholdelse, samtidig som vi etterlever gjeldende lovgivning og compliance.

Vårt dedikerte team fokuserer på talent- og prestasjonsstyring for å fremme trivsel og engasjement blant de ansatte. Vi skreddersyr og tilpasser våre tjenester for å møte kundenes unike krav og støtte deres suksess. Velg Oseberg Services som din foretrukne og profesjonelle samarbeidspartner innen lønn og HR-tjenester, og oppdag hvordan vårt engasjement for kvalitet og service kan styrke din virksomhet.

Enklere lønnskjøring - Gode systemer

Vi bruker en rekke lønnsystemer for å sikre at dine ansatte får lønnen sin i tide. Med et nøye utvalg av lønnsplattformer som SD Worx, Uni Economy, Tripletex, Visma.net Payroll, Visma Lønn, og Poweroffice GO, er vi dedikert til å tilby løsninger som passer for alle bedrifter. Valget av riktig lønnsystem er kritisk for å sikre at lønnsprosessene er effektive, nøyaktige og rettidige. Vi forstår at hvert selskap er unikt, så vi tilpasser våre tjenester for å møte dine spesifikke behov.

Ved å kombinere vår bransjeekspertise med disse toppmoderne lønnsplattformene, sikrer vi en sømløs lønnsprosess som betyr at dine ansatte blir betalt riktig og til rett tid

 

Vår arbeidsmetode

Vi tilbyr en dedikert kontaktperson som er del av et team bestående av dyktige lønn- og HR-konsulenter. Vi sikrer alltid at flere av våre konsulenter er kjent med kundenes virksomheter. På denne måten kan du være trygg på at vi alltid har noen som kjenner din bedrift og kan håndtere arbeidet ved uventede endringer i arbeidsmengde eller fravær.

Hvis du ønsker å outsource lønn- og HR-tjenester for å gi dine ansatte best mulig støtte, samt spare tid og penger, kan du stole på våre HR-konsulenter. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bistå deg med dine lønn- og HR-utfordringer.

 

Lønn og HR

Kontakt oss