Velkommen til et hyggelig og profesjonelt regnskapsbyrå!

Vi er Oseberg Services

Vi er et passe stort og dyktig fagmiljø innen regnskap, lønn, rådgivning og teknologi. Faktisk er vi det største regnskapsbyrået i Vestfold som ikke er tilknyttet en kjede og det er vi stolte av. Hos oss er det høy grad av endringsvilje og vi er godt fremoverlent for å følge med på alt det spennende som skjer i bransjen.

 

300+

Kunder får hjelp hver dag

40

Engasjerte ansatte

23

År med erfaring

120

Daglige kopper kaffe

Om oss

Vår styrke er kunnskap, vi mener vi vokser oss store og sterke ved å dele av kunnskapen vår oss kollegaer i mellom. Vi spiller hverandre gode. Hos Oseberg Services blir man utfordret og utviklet etter ønsker og evner. Vi er ikke bare en arbeidsplass men også et sosialt møtested hvor alle medarbeidere skal trives.

Hos oss møter du en profesjonell og sosial gjeng med vidåpne dører. Du vil oppleve høy grad av autonomi og godt samarbeid mellom avdelinger og kollegaer i tillegg til å jobbe med spennende kunder og prosjekter.

Vi brenner for å gi kundene vår kontroll og innsikt i sine tall samtidig som vi støtter dem til å kunne drive sine forretninger på best mulig måte med de beste verktøyene.  Vi ønsker at våre kunder skal få oppleve dyktige, hjelpsomme og imøtekommende mennesker.

Bli bedre kjent med noen av våre ansatte

 • Liv Holbæk

  Positivt arbeidsmiljø, teamarbeid og tilfredse kunder er noe som driver Livs engasjement for arbeidsplassen. Det å hjelpe andre og bidra til tettere samarbeid mellom kollegaer og kunderelasjoner gir stor glede i hverdagen.

  fun fact: Har sett Avatar 7 ganger på kino og elsker puddle rock

 • Olav Høgetveit

  Som statsautorisert regnskapsfører og rådgiver er jeg lidenskapelig opptatt av å jobbe med kunder og bruke min ekspertise til å gi verdifulle råd og veiledning. Jeg trives på en arbeidsplass som verdsetter godt arbeidsmiljø med hyggelige og hjelpsomme kollegaer. Jeg utfordrer meg selv på fritiden gjennom løping og langrenn.

  fun fact: Setter pris på en sunn livsstil og balanse mellom arbeid og fritid.

 • Rose Lamah

  Som nyutdannet er jeg heldig å ha en jobb med gode utviklingsmuligheter hos Oseberg Services. Kollegene mine er hyggelige og hjelpsomme, arbeidsmiljøet er veldig bra, og arbeidsdagene er varierte og spennende. På fritiden liker jeg å tilbringe tid med familien min og danse eller høre på musikk.

  fun fact: Det tar 6 timer å flette boxbraids, og 1 dag å ta de ut

 • Parmvir Singh

  Som statsautorisert regnskapsfører liker jeg å hjelpe våre kunder med å nå sine økonomiske mål. Når jeg ikke jobber, liker jeg å utforske naturen og holde meg i god form ved å trene regelmessig. Jeg er også en habil kokk og liker å eksperimentere med matlaging og lage nye retter.

  fun fact: Elsker å jobbe med treverk og DIY prosjekter

 • Morten Auen

  Etter 9 år hos Oseberg Services, jobber jeg nå som systemkonsulent i Consulting Teamet, hvor vi bruker Semine, Uni Economy og Dynamics 365 Business Central. Vi har en flott aldersgruppe som deler mye kunnskap og har mange sosiale arrangementer, og dette skaper en god trivsel på jobb.

  fun fact: Er hobby musikk produsent og har sanger på NRK urørt